Squashpandekager

(4 portioner)

1 mellemstor squash
2 spsk revet løg
2 spsk hvedemel
1 spsk hakket dild
persille
salt og peber
1 æg
persille til drys

Tilberedning

1. Skyl squashen og riv den groft.
2. Vend revet løg, mel, dild og persille i.
3. Smag til med salt og peber.
4. Rør et sammenpisket æg i.
5. Sæt med en ske dejen over på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovn ca. 20 min ved 200 grader.
6. Drys med persille.

Energi
Pr. 100 g: 243 kJ / 58 kcal. · Pr. portion: 279 kJ / 66 kcal.
Protein: 24 % · Kulhydrat: 47 % · Fedt: 29 % (2 g pr. portion; 1,9 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂