Ostegratinerede rødfiskefileter

(4 personer)

4 rødfiskefileter
4 dl vand
3 dl løse ris
200 g skivede champignoner
2 finthakkede løg
50 g revet mager ost
3 spsk citronsaft
1 bdt. frisk dild
salt, peber

Tilberedning

1. Bring vandet i kog med salt, kom risene i og kog dem 12 min.
2. Sluk og lad dem trække i 12 min.
3. Del hver filet i to, dryp med citronsaft, drys let med salt og lad dem stå og trække.
4. Steg champignonerne på en tør slip-let pande ca. 5 min.
5. Rør løgene i sammen med dild, der er snittet groft.
6. Smag til med salt og peber.
7. Læg halvdelen af de varme ris i bunden af et smurt ildfast fad.
8. Læg de marinerede rødfiskefileter over.
9. Bred champignnonfyldet og de resterende varme ris over.
10. Drys osten på toppen og bag retten i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.

Energi
Pr. 100 g: 408 kJ / 97 kcal. · Pr. portion: 1581 kJ / 376 kcal.
Protein: 36 % · Kulhydrat: 54 % · Fedt: 11 % (4 g pr. portion; 1,2 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂