Majskompot m. tomat, ingefær og chili

(4 personer)

3 majskolber
6 tomater
1 løg
1 cm frisk ingefær
3 fed hvidløg
persille
chili
salt, peber

Tilberedning
1. Fjern dækbladene på kolberne og skær kernerne af.
2. Hak løg, ingefær, chili og hvidløg fint.
3. Blanchér tomaterne, flå skindet af og skær dem i sjettedele.
4. Kom løg, hvidløg, chili, ingefær, majskerner og tomater i en
gryde.
5. Læg låg på og lad tomaterne afgive lidt væske.
6. Fjern låget og lad kompotten simre til en forholdsvis tæt
konsistens.
7. Smag til med salt og peber, og vend hakket persille i.

Energi
Pr. 100 g: 301 kJ / 72 kcal. · Pr. portion: 794 kJ / 189 kcal.
Protein: 15 % · Kulhydrat: 70 % · Fedt: 15 % (3 g pr. portion; 1,2 g
pr. 100 g). Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂