Kyllingeoverlår med risotto

(2 personer)

2 kyllingeoverlår
den grønne top fra 3-4 porrer
5 hele fed pillede hvidløg
1 dåse hakkede tomater
lidt champignon (friske eller frosne)
lidt vilde ris

Tilberedning

1. Tomaterne, porretoppene, der er grovsnittet, champignon og de hele hvidløg lægges i et ildfast fad.
2. Fordel risene ovenpå, og krydr med salt, peber og karry.
3. Hæld ca. 2 dl vand ved, og læg kyllingelårene ovenpå. Tilsæt krydderier efter behag.
4. Dæk fadet med alu-folie, og sæt det en i kold ovn.
5. Indstil ovnen på 200 grader og steg i ca. 5 kvarter. De sidste 15 min uden alu-folien.

Energi
Pr. 100 g: 562 kJ / 134 kcal. · Pr. portion: 3189 kJ / 759 kcal.
Protein: 25 % · Kulhydrat: 62 % · Fedt: 13 % (11 g pr. portion; 1,9 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂