Krydderurte flutes

(2 stk.)

15 g gær
2 dl lunkent vand
2 tsk urtesalt
1 spsk hakket persille
1 spsk fintklippet purløg
1 spsk hakket basilikum
300 g hvedemel

Tilberedning

1. Udrør gæren i lunkent vand, tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt.
2. Sæt den til hævning ca. 1 time et lunt sted.
3. Ælt dejen igen og del den i 2 dele.
4. Rul hver del til et brød i bagepladens længde og lad brødene efterhæve på pladen i ca. 45 min.
5. Skær ridser i brødene på langs, og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i 20 min.

Energi
Pr. 100 g: 803 kJ / 191 kcal.
Protein: 12 % · Kulhydrat: 83 % · Fedt: 4 % (0,8 g pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂