Auberginer med grønsagsfyld

(4 personer)

150 g champignoner
1 squash
1 peberfrugt
1 løg
2-3 fed hvidløg
1 dåse cherrytomater
2 auberginer
salt og peber

Tilberedning

1. Halvér auberginerne på langs og drys dem med salt.
2. Lad dem trække en halv time. Skyl og tør dem.
3. Bag dem i ovnen i en halv time.
4. Tag kernerne ud med en ske.
5. Skær alle de øvrige grønsager til fyldet i små terninger.
6. Svits dem på en tør slip-let pande.
7. Tilsæt cherry tomaterne samt væden herfra.
8. Lad det simre til det er mørt, ca. 10 min.
9. Smag til med salt og peber.
10. Kom det varme fyld i auberginerne.

Energi
Pr. 100 g: 106 kJ / 25 kcal. · Pr. portion: 355 kJ / 84 kcal.
Protein: 22 % · Kulhydrat: 71 % · Fedt: 7 % (0,1 g pr. portion; 0,2 g
pr. 100 g).

Værdi: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂